ellaiamsterdam.blogg.se

Hej! Ella heter jag, och hösten 2015 flyttar jag till Amsterdam för att påbörja en kandidatutbildning i klassisk kontrabas på Conservatorium van Amsterdam! Det är en dröm att få gå där, och Amsterdam är världens bästa stad! I denna blogg är ni välkomna att följa mig på mina äventyr i landet av kanaler, cyklar, tulpaner, ost och knäppt språk. Välkomna!

Vecka 47

Publicerad 2015-11-21 10:40:52 i Allmänt,

Hej! Det har varit en lite anorlunda vecka,Amsterdam har förstår sörjt sitt (nästan) grannland Frankrike efter terrorattackerna. Här är Eye film museum upplyst i tricolorens färger (i kass bildkvalitet, ursäkta). Det har varit mycket sorg och chock i skolan, inte bara över Paris utan även andra terrorattentat som sker världen över. Sådana här tider är det extra extra viktigt med kärlek och omtanke mot varandra, tror jag.
Som mina helt fantastiska hyresvärdar som smsade "Vi gör pannkakor, vill du ha några?" när jag satt på musikhistorian i tisdags kväll. Klart jag ville??? Kom hem vid 20-tiden efter att ha behövt cykla hem med ett cykelstöd förstört av Atlantstormvindar, blåst och regn och hittade detta. Holländska Pannenkoeken med ost :') <3
Har även försökt vara snäll mot mig själv och unna mig frukost på sängen och en lugn helg.

Måste bara dela denna också. I onsdags var det soligt vid lunchtid, men när jag skulle cykla hem så tror jag minsann att det var högre vattentryck på regnet än vad det är i min dusch. Jaja, inte mycket att göra, det är bara att starta Queens Bicycle Race i lurarna och trampa på.
 
Nu ska jag till skolan och ha baslektion, vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela