ellaiamsterdam.blogg.se

Hej! Ella heter jag, och hösten 2015 flyttar jag till Amsterdam för att påbörja en kandidatutbildning i klassisk kontrabas på Conservatorium van Amsterdam! Det är en dröm att få gå där, och Amsterdam är världens bästa stad! I denna blogg är ni välkomna att följa mig på mina äventyr i landet av kanaler, cyklar, tulpaner, ost och knäppt språk. Välkomna!

Ett jättelångt inlägg om höstlovet nr 2

Publicerad 2015-10-31 12:40:00 i Allmänt,

Hej! När mitt höstlov var slut så var det ju så fördelaktigt att Felix' höstlov precis började, så när jag åkte tillbaka till Amsterdam så följde han med! Häng med lite och se vad vi gjorde:
Vi kom fram sent lördag kväll, och på söndagen tog vi oss ut till NDSM, ett före-detta industriområde i Amsterdam Noord där det nu börjat blomstra med hipsterkultur.
Vi skulle på IJ-hallens Gigantische Vlooienmarkt, även kallat Europas största loppis!!!750 (!) bord både inomhus och utomhus med exakt allt en kan tänka sig.
Allt från vintage-sällskapsspel,
till gamla skridskor (kolla pappa!),
till musikinstrument,
fina hattar,
världens finaste tröja jag hittade till världens finaste kille (<3),
och holländska träskor. Felix var skeptisk. Jag hittade ett par solglasögon och en analog systemkamera (!!) som jag köpte och nu måste lära mig använda. Blir kul!
Sen cyklade vi hem och gjorde hemlagad pasta. <333
Resten av veckan gick ju jag i skolan tyvärr, men vi hann ändå med att cykla runt i diverse fina stadsdelar,
se fina grejer...


Och pussas såklart! Tack för den här gången Felix, och kom tillbaka snart igen!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela