ellaiamsterdam.blogg.se

Hej! Ella heter jag, och hösten 2015 flyttar jag till Amsterdam för att påbörja en kandidatutbildning i klassisk kontrabas på Conservatorium van Amsterdam! Det är en dröm att få gå där, och Amsterdam är världens bästa stad! I denna blogg är ni välkomna att följa mig på mina äventyr i landet av kanaler, cyklar, tulpaner, ost och knäppt språk. Välkomna!

Hemma i mitt andra hem

Publicerad 2016-03-02 20:04:58 i Allmänt,

Hej! Äntligen är jag hemma i Sverige igen. <3 Har skollov den här veckan och det är så himla fint. Och till min stora glädje så fanns det semlor kvar trots att fettisdagen är förbi för länge sedan! Har längtat hela vintern efter denna gräddiga fantastiskhet. <3

Ser ni ens hur fint??? Favoritsyster + favoritkille vid Hornsbergs strand, där mina föräldrar bor nuförtiden!! Det här var ju första gången som jag kom hem till Stockholm men inte hem-hem till huset i Bromsten som jag växte upp i, och det var lite konstigt. Men bra också! Tror det blir jättebra för dem att bo här (och bra för mig att hälsa på i förstås hihi).
Felix fyller år på söndag, och hans mormor skrev till honom att "jag har satt över pengar till ditt konto, tänkte att du och Ella kunde gå ut och äta något gott. Grattis i förskott!" (så himla gulligt <33), så det gjorde vi idag! Vi åt hel-vegetarisk fantastisk buffé med Stockholms finaste utsikt på Hermans på Fjällgatan. Det var underbart!
Nu ska jag fortsätta försöka njuta och hinna med allt jag vill under min lediga Stockholmsvecka, vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela